Mind Steps

Mind (your) steps, De drie Nieuwe Master Mind seminars en retreat van Aikidao Ronin. Tijdens deze trainingen en retreats gaan we op zoek naar de missende links in zelfontwikkeling, gezondheid en welzijn metodes. om diepere in het onderbewustzijn naar boven te halen voor healing en blijvende reslutaten.

  • The Embodiment of the Enneagram
  • Path of kami
  • Vrijheid in beweging

Seminar “The embodiment of the enneagram

Over het mysterieuze symbool van het enneagram is al veel geschreven, Zo gebruiken we het procesmodel voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt het enneagram bedrijfsmatig inzetten om de kwaliteiten, valkuilen, drijveren van onszelf in relatie met de ander te doorgronden. Het belichamen van het procesmodel bleek de missende link om tot positieve en diepgaande veranderingen te komen.

Samen met Enneagram coach Marielle Stolker en Embodiment trainer Richard jacobsen, gaan we in de ” Embodiment van het enneagram” fysiek doorvoelen en koppelen de drie energiecentra’s door deze te gaan belichamen.

voor meer info en/of boekingen mail naar info@aikidao.com

Kami retreat


ook wel “de weg der goden” genoemd. Kami is gebaseerd op het shinto en sjamanitiche pad. Zo benoemde “Kami “”oftewel natuur Spirits leer je geraadplegen voor advies, hulp en begeleiding voor levensvragen

De Kami retreat van Aikidoa ronin, is vrij van religie en is puur gebaseerd op het met respect openstellen voor de ” spirits of nature” die ons leven kunnen verijken. De naam kami word ook wel ” the essence of all things ” genoemd.

Tijdens de retreat leer je vrij te komen van je ego, en je af te stemmen op de geestekrachten van de natuur.

Vrijheid in beweging

Tijdens de vrijheid in beweging trainingen en seminars gaan we onze eigen systeem leren te eren. Welk ritme past bij je ? We gaan over naar sensitief luisteren wat ons lichaam aan wil geven. zo maken we onze bewegings ruimte vrijer. en gaan we dieper in om het thema vrijheid.

Wat is Vrijheid voor jou?

Voor meer informatie en reseveringen, verwijs ik naar contact.