Energy Psychology

The embodiment of the enneagram

Over het mysterieuze symbool van het enneagram is al veel geschreven, Zo gebruiken we het procesmodel voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt het enneagram bedrijfsmatig inzetten om de kwaliteiten, valkuilen, drijveren van onszelf in relatie met de ander te doorgronden. Het belichamen van het procesmodel bleek de missende link om tot positieve en diepgaande veranderingen te komen.

Samen met Enneagram coach Marielle Stolker en Embodiment trainer Richard jacobsen, gaan we in de ” Embodiment van het enneagram” fysiek doorvoelen en koppelen de drie energiecentra’s door deze te gaan belichamen.

voor meer info en/of boekingen mail naar info@aikidao.com

Rhythm & Circles Events

Via Ritme, Ruimte & Rust Thuiskomen binnen jezelf.

Een dag om tot jezelf te komen via percussie en AikiDance , Meditatie ,Sound healing en Voeding. Waardoor innerlijke rust en ruimte één kunnen worden .In ons weloverwogen programma staan verbinding/re-connection ,loslaten en overgave centraal.

Een heerlijke Vega Soul food Lunch zal niet ontbreken.

Wu hang Gong

sound healing meditations door middel van de Wu Han Gong geven direct de hoge resonantie voor heling. De uitwerkingen van deze krachtige sound en Silence Healing sessions zijn direct op te merken door een diepe staat van natuurlijke meditatie staat.