Breaktrough Retreats

Breaktrough Retreats zijn intensieve training retreat die tot doorbraken leiden. Voor zowel de coöperate business als de particuliere doelgroep een unieke kans om af te rekenen met valse overtuigingen, blokkades en aannames die niet dienend werken voor je ontwikkeling.

Retreat Tsjechië

The Embodiment & Retreat House

Master training en week retreat naar Tsjechië voor coaches, leidinggevende, ondernemers en trainers die naar verdieping en verrijking zoeken. Bereid je dan voor op intensieve dagen & alchemisten tour naar het mystieke Tsjechië.

De reis brengt je naar de bergen van Ardspach, waar we in het plaatsje Zdonov in de Embodiment & Retreat house de week gaan verzorgen. Je verblijft hier op Basis van full pension.

Door de combinatie van stilte meditatie, real shamanic ceremonie,s, Qi Gong, Somatic movement en vitale voeding laad je jezelf helemaal op en gaan we dieper duiken in kwantum bewustzijn en multi dimensionale ontdekkingen.

Bereid je goed voor qua kleding en mentaliteit, kom met pure intentie en een open mind, en neem stevige en warme schoenen en outdoor en makkelijk zittende indoor kleding mee. Hou rekening met een landklimaat, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Investerstering vanaf 1.450,00

Reis naar Zdnonov op eigen gelegenheid.

Tjechie weekend retreat

Een lang weekend op steenworp afstand van  Ardspach nationaal park, als je agenda maar kort vrij kan zijn, maar je wil er toch effe helemaal uit om jezelf op te laden, te ontspannen  en in je innerlijke kracht te komen, door meditatie, stilte, natuur ceromie’s, hiking, qi gong en soulfood.

Prijs 650,00 € voor het gehele programma 

Week budget retreats

Een retreat volgen, maar het ontbreekt je aan financiën? Dan komt Aikidao ronin bij “” The Embodiment House in Zdonov je graag tegemoet.

Door maximaal 4 uur per dag je inzet met karma joga te belonen, kan Aikidao Ronin een groot korting van normale prijs geven. De korting kan oplopen van 50% tot 75%.  De karma joga is een deel van de meditatie, en zal op een gestaag tempo gaan. Verder kan je een een transformationele programma ontvangen. Het maximale aantal deelnemers is voor deze budget retreat tot 8 personen.

Budget prijs  500,00 €  

Inclusief programma alle overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, drankjes, entree nationaal park en bijzondere gast mentor.

Retreat Duitsland

Laad jezelf helemaal op in het hart van Duitsland.

Als een parel ligt seminair house Gaia verscholen in de bergachtige omgeving van Kassel.  

Of je nu kiest voor een week of weekend retreat of seminair, Samen met gastheer en eigenaar Eran laten we je thuis voelen op deze bijzondere locatie. Met  extra aandacht en liefde krijgt het kleurrijke “” Soulfood””  tijdens deze retreats.

Embodiment weekend        650,00 €

Stilte en intensive Retreat 1450,00 €

Master energy psychologie Retreat Sardinië

Nog in ontwikkeling