Breaktrough Retreats

Breaktrough Retreats zijn intensieve training retreat die tot doorbraken leiden. Voor zowel de coöperatieve New business als de particuliere doelgroep een unieke kans om af te rekenen met valse overtuigingen, blokkades, programeringen en aannames die niet dienend werken voor je ontwikkeling los te laten en volledig uit je systeem te krijgen. ( Het is mogelijk ! )

Nieuwe tijds Mannen Retreat Sardengna

16 tm 23 Februari 2023.

De meest unieke manneretreat die je momenteel maar kunt vinden. Door een unieke twist, innerlijk diepduiken, spanning en ontspanning, no spiritual bullshit maar een tikkeltje vreemd. Comfort zone, weet je wel. Veel humor.

Een mannenweek over:
– vechten. vluchten, bevriezen. Naar je zijnskracht. Harmonie en eenwording, van body, mind en spirit. Wijsheid uit Aikido!
– centreren, innerlijke rust, bewegingsvrijheid in verbondenheid. Wijsheid uit de Dao Qi Cong.
– veroveren en niet veroveren. Wijsheid uit relaties. Hoe ontvang je de vrouw beter, wijzer, duurzamer, dieper, veiliger?

De heidense carnavals die we bezoeken, zijn dorpsgebeurens, jaarlijks zeer doorleefde rites. We gebruiken ze om onze eigen programmeringen en overtuigingen en ouderlijnen te onderzoeken en te herontdekken. Wat dient je als moderne man, en wat dien je voor het hoogste goed los te laten?

‘Ja maar, koud in februari?’ Laat dat ook maar los. Het is Hart & Ziel-verwarmende sensitiviteit en intensiteit op master-coaching-niveau. Allemaal ook hierom: wat geef je als man door aan je zonen, gezien deze tijden, de ontwikkelingen? Juist nu!

Investering voor deze master intensive retreat 1750,00 €

Retreat Duitsland

Laad jezelf helemaal op in het hart van Duitsland.

Als een parel ligt seminair house Gaia verscholen in de bergachtige omgeving van Kassel.  

Of je nu kiest voor een week of weekend retreat of seminair, Samen met gastheer en eigenaar Eran laten we je thuis voelen op deze bijzondere locatie. Met  extra aandacht en liefde krijgt het kleurrijke “” Soulfood””  tijdens deze retreats.

Full Embodiment weekend        555,00 €

Stilte en intensive week retreat 1455,00 €

Datums volgen begin 2023.