Reizen en retreats

Retreat Tsjechië

Master training en week retreat naar Tsjechië voor coaches, leidinggevende, ondernemers en trainers die naar verdieping en verrijking zoeken. Bereid je dan voor op intensieve dagen & alchemisten tour naar het mystieke Tsjechië.

De reis bregt je naar de bergen van Ardspach, waar we in het plaatsje Zdonov in de Embodiment house ” Havan” de week gaan verzorgen. Je verblijft hier op full pension.

Door de combinatie van stilte meditatie, real shamanic ceremonie,s, Qi Gong, en vitaliserende voeding laad je jezelf helemaal op en gaan we dieper duiken in quantum bewustzijn en multi dimensionale ontdekkingen.

Bereid je goed voor qua kleding en mentaliteit, kom met pure intentie en een open mind, en neem stevige en warme schoenen en outdoor en makkelijk zittende indoor kleding mee. Hou rekening met een landklimaat, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Investerstering 1.050,00 € Exclusive BTW

Reis naar Zdnonov op eigen gelegenheid.

Tjechie weekend retreat

Een lang weekend op steenworp afstand van  Ardspach nationaal park, als je agenda maar kort vrij kan zijn, maar je wil er toch effe helemaal uit om jezelf op te laden, te ontspannen  en in je innerlijke kracht te komen, door meditatie, stilte, natuur ceromie’s, hiking, qi gong en soulfood.

Prijs 450,00 € voor het gehele programma 

Week budget retreats

Een volle week een retreat volgen, maar het ontbreekt je aan financieen? Dan komt Aikidao ronin bij Seminair house “” Havan” in Zdonov je graag tegemoed, door mee te helpen met klusjes in en om het semimair house.

Door maximaal 4 uur per dag je inzet met karma joga te belonen, kan Aikidao Ronin een groot korting van normale prijs geven. De korting kan oplopen van 50% tot 75%.  De karma joga is een deel van de meditatie, en zal op een gestaag tempo gaan. Verder kan je een een transformationele programma ontvangen. Het maximale aantal deelnemers is voor deze budget retreat tot 4 personen.

Budget prijs  500,00 €  

Inclusief programma alle overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, drankjes, entree nationaal park en bijzondere gast mentor.

Retreat Duitsland

Laad jezelf helemaal op in het hart van Duitsland.

Als een parel ligt seminair house Gaia verscholen in de bergachtige omgeving van Kassel.  

Of je nu kiest voor een week of weekend retreat of seminair, Samen met gastheer en eigenaar Eran laten we je thuis voelen op deze bijzondere locatie. Met  extra aandacht en liefde krijgt het kleurrijke “” Soulfood””  tijdens deze retreats.

Embodiment weekend        650,00 €

Stilte en intensive Retreat 1450,00 €

Retreat Frankrijk

Genieten van het zuid Franse leven, de natuur, heerlijk eten, rust in je hoofd en zelf actief bezig zijn met je vitaliteit.

Tijdens deze reis kun je elke dag Daoheart Qigong beoefenen met uitzicht op de prachtige bergtoppen van de Pyreneeën. De Qi Gong training wordt gegeven door Sensei Richard Jacobsen. Op donderdag is er een vrije dag waarop je o.a. naar de bedevaartplaats Lourdes kan gaan op eigen gelegenheid, of lekker wandelen in de nabij gelegen bergen, of zwemmen in de lokale rivier ‘la Neste’.

Het rustieke landhuis ‘Domaine Lou Castet’ uit 1780 ligt aan de voet van de Pyreneeën in het dorpje Tuzaguet. Het volledige terrein omvat 1.8 hectare, je voelt dat je hier vrij kunt ademen. De kippen lopen vrij rond en het is er erg groen. Een heerlijke plek om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

De kamers zijn eenvoudig en comfortabel met een ruim tweepersoonsbed of twee enkele bedden en een privé badkamer. Er worden drie maaltijden per dag geserveerd. Lokale gerechten met verse ingrediënten (meestal biologisch uit eigen tuin). Er is koffie, thee en wijn bij het eten. Ook kun je zelf de hele dag thee en koffie maken in de gemeenschappelijke ruimte.

Het domein bevindt  zich ca. 1 uur rijden ten westen van Toulouse, waarvandaan rechtstreekse vluchten naar Amsterdam vertrekken.

Heb je nooit eerder gehoord van Daoheart Qigong dan ben je van harte welkom. Heb je al ervaring of kennis van Qi Gong , laat je hier dan verrassen door de natuur en groepsenergie, de rust en de ideale omstandigheden om je beoefening te verdiepen.

34 Route de la Barthe, Tuzaguet, 65150 Hautes Pyrénées.

Prijs  1.650,- euro

De week prijs is inclusief transfer van en naar de accommodatie en het volledige programma op basis van volpension. exclusief vliegticket naar Toulouse. of per eigen vervoer.

 

Retreat Sardegna

Nog in ontwikkeling

Retreats in Nederland

Nog in ontwikkeling

Retreats in spanje

Nog in ontwikkeling

Retreats in Scotland

Nog in ontwikkeling

Retreats in Oostenrijk

Nog in ontwikkeling

Retreats in Belgie /Luxemburg

nog in ontwikkeling