Magnetiseren

Help ik ben een geboren Magnetiseur.

Dit werd me meer duidelijk nadat mijn paragnostische buurvrouw eens om een behandeling vroeg. Toen ik haar binnenliep zij ik dat ik reiki had, en niks kon beloven haar van haar nekpijn af te helpen.

Toen ik de behandeling begon, zij ze al vrijwel snel. Zo , Weet je wel wie je bent? en wat je in je handen hebt? Je bent een krachtige magnetiseur. Vanaf dat moment is er flink wat aangewakkerd, en dat ik na jaren van ontdekken en verfijnen nu ook magnetiseer behandelingen aanbied.

Maar wat houd nu een magnetiseer behandeling in?

Ik leg graag uit hoe ik het zie en ervaar. Magnetiseren is voor mij de energy werking tussen de yang en de ying energieën door middel vanaf afstemming met wat we zo mooi de Goddelijke bron of Grote geest noemen. Zie mezelf hierin niet als de”” Healer”” maar meer als de doorgever. Diegene die ontvangt is in mijn beleving de genezer, door toe te laten wat voor hem/haar nodig en gewenst is.

Wetende dat het in een stuk tekst als deze niet uit te leggen valt, daar een ieder weer anders is en anders in het leven staat.

Mocht je meer vragen hebben, of willen kennismaken. bel of mail gerust.

Prijs is vanaf 55,00 per uur inclusief BTW