Reizen en retreats

Retreat Tsjechië

Master training en retreat naar Tsjechië voor coaches, leidinggevende, ondernemers en trainers die naar verdieping en verrijking zoeken. Bereid je dan voor op een intensieve dagen & alchemisten tour naar het mystieke Tsjechië.

In Praag geeft gids Richard een stadstour met een culinaire twist, en een voorbereiding op de Retreat begint in het centrum van logistiek Europa. we lichten dan een sluier op door een stadstour door de verborgen geheimen van Praag.

De volgende dag vertrekken we naar een authentieke Tsjechische lunch naar de bergen van Ardpach, waar we in het plaatjs Zdonof Mystic & sjaman petr Kohl gaan ontmoeten. Vanaf daar zullen we de Master retreat samen verder begeleiden.

Door de combinatie van stilte meditatie, real shamanic ceremonie,s, Qi Gong, en vitaliserende voeding laad je jezelf helemaal op en gaan we dieper duiken in quantum bewustzijn en multi dimensionale ontdekkingen.

Na de retreat nemen we de trein terug naar praag voor een laaste overnachting en een top diner in de vernieuwde Tsjechische keuken.

Deze reis is inclusief alle maaltijden, openbaar vervoer en overnachtingen, retreat, stadstour en is exclusief retour vlucht Amsterdam-Praag.

Bereid je goed voor qua kleding en mentaliteit, kom met pure intentie en een open mind, en neem stevige en warme schoenen en outdoor en makkelijk zittende indoor kleding mee. Hou rekening met een landklimaat, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Investering 1.425,00 € Exclusive BTW.

Mystic petr kohl heeft meer dan 30 jaar ervaring met het geven van meditatie,s en ceremonies en word beschouwd als de meest vooraanstaande mystics van tjechie van de 20e eeuw

Retreat Frankrijk

Genieten van het zuid Franse leven, de natuur, heerlijk eten, rust in je hoofd en zelf actief bezig zijn met je vitaliteit.

Tijdens deze reis kun je elke dag Daoheart Qigong beoefenen met uitzicht op de prachtige bergtoppen van de Pyreneeën. De Qi Gong training wordt gegeven door Sensei Richard Jacobsen. Op donderdag is er een vrije dag waarop je o.a. naar de bedevaartplaats Lourdes kan gaan op eigen gelegenheid, of lekker wandelen in de nabij gelegen bergen, of zwemmen in de lokale rivier ‘la Neste’.

Het rustieke landhuis ‘Domaine Lou Castet’ uit 1780 ligt aan de voet van de Pyreneeën in het dorpje Tuzaguet. Het volledige terrein omvat 1.8 hectare, je voelt dat je hier vrij kunt ademen. De kippen lopen vrij rond en het is er erg groen. Een heerlijke plek om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

De kamers zijn eenvoudig en comfortabel met een ruim tweepersoonsbed of twee enkele bedden en een privé badkamer. Er worden drie maaltijden per dag geserveerd. Lokale gerechten met verse ingrediënten (meestal biologisch uit eigen tuin). Er is koffie, thee en wijn bij het eten. Ook kun je zelf de hele dag thee en koffie maken in de gemeenschappelijke ruimte.

Het domein bevindt  zich ca. 1 uur rijden ten westen van Toulouse, waarvandaan rechtstreekse vluchten naar Amsterdam vertrekken.

Heb je nooit eerder gehoord van Daoheart Qigong dan ben je van harte welkom. Heb je al ervaring of kennis van Qi Gong , laat je hier dan verrassen door de natuur en groepsenergie, de rust en de ideale omstandigheden om je beoefening te verdiepen.

34 Route de la Barthe, Tuzaguet, 65150 Hautes Pyrénées.

Prijs  1.950,- euro

de prijs is inclusive transfer van en naar de accommodatie en het volledige programma op basis van volpension. exclusief vliegticket naar Toulouse.