Energy Psychologie

Hoeveel is u persoonlijke/bedrijfsmatige gezondheid uw waard? Toch blijkt het dat we meer uitgeven aan het oplossen van gevolgen dan naar de oorzaken te durven kijken. Richard Jacobsen is een specialist het leren opwaarderen van je eigen welzijn en gezondheid.

Aikidao Ronin bied de vier volgende coaching coaching programma’s en trainingen.

Healing Qi Gong

Qi Gong is een vorm van meditatie in beweging ( Chinese yoga ) en heeft zijn oorsprong bij Taoïsme & Boeddhisme. Letterlijk vertaalt betekent Qi Gong het cultiveren en opwekken van levens energie door het aanleren van langzame beweging door afstemming met de universele bron.

Deze oosterse bewegingskunst en levenswetenschappen liggen diep geworteld in de T.C.M ( Traditionele Chinese Medicijnen ) Oosterse filosofie, en de krijgskunsten.

Het is een systeem om lichaamshouding, beweging, ademhaling en meditatie techniek samen te brengen. Voor verbetering van gezondheid en welzijn van mens en natuur.

Deze workshops/seminair en trainingen zijn goede investeringen voor het bedrijfsleven, om een gezond team/organisatie te krijgen en te onderhouden. De resultaten en voordelen zijn wetenschappelijk bewezen en onderbouwt. Vele bedrijven hebben door deze vorm van Qi Gong een gezondheid scan en update gevolgd, en met hoog rendement. Zorgverzekeraars prijzen deze workshops aan doordat het ziekte verzuim enorm word verminderd.

AikiFlow

Breng je onderneming/organisatie weer in de Flow

De AikiFlow bedrijfstrainingen hebben hun oorsprong in de Aikido , Qi Gong & formless art. “Aiki leert ons de weg van de minste weerstand”. In de AikFlow trainingen staat het hoofdthema “van tegen naar samenwerken” centraal.

  • Oprechte & open Communicatie.
  • Leiding geven uit een ontspannen maar actieve houding.
  • Weerbaarheid en Flexibiliteit.
  • Vrijmaken van ( F.F.F ) stagnaties.
  • Verhogen van persoonlijk leiderschap.
  • Welzijn en gezondheid verhogend.
  • Samenwerking verhogen . (from me to we)

AikiFlow is een evolutionaire training systeem, die non-verbale communicatie zichtbaar maakt door ons letterlijk in beweging te zetten. De AikiFlow training zijn een zeer duidelijke “no excuses” training. Deze trainingen worden op maat aangeboden. Aikiflow is gebaseerd op de natuurlijke en eigen wijsheid van het lichaam.

Aikidao ” Evolutanary Qi Gong “

Aikidao is een combinatie van Aikido, Qi Gong, Somatic Movement, meditatie, zelf massage en Aikiflow Samengebracht tot een evolutionaire beweging en healing vorm. Deze vorm verlicht blessures en stagnaties in het lichaam en activeert het zelf helende vermogen

.Na jaren van trainen , studeren en ontwikkelen in de bovengenoemde vormen, kwam ik tot de conclusie dat deze combinatie van bewegingskunsten een hoogwaardig herstellende en versterkende werking hebben op de ” body, mind en soul” eenheid. Sterken nog, de Behaalde resultaten waren zo duidelijk zichtbaar na een training, sessie of retreat, dat deze vorm tot mijn levenswerk is gaan horen.

Interesse in deze evolutionaire vorm van energy psychologie en Qi Gong fysiotherapie? neem dan vrijblijvend contact op via de contact pagina.