Vitaliteits trainingen

Hoeveel is u persoonlijke/bedrijfsmatige gezondheid uw waard?

Toch blijkt het dat we meer uitgeven aan het oplossen van gevolgen dan naar de oorzaken te durven kijken. Richard Jacobsen is een specialist het leren opwaarderen van je eigen welzijn en gezondheid.

Qi Gong

Qi Gong is een vorm van meditatie in beweging ( Chinese yoga ) en heeft zijn oorsprong bij Taoïsme & Boeddhisme. Letterlijk vertaalt betekent Qi Gong het cultiveren en opwekken van levens energie door het aanleren van langzame beweging door afstemming met de universele bron.

Deze oosterse bewegingskunst en levenswetenschappen liggen diep geworteld in de T.C.M ( Traditionele Chinese Medicijnen ) Oosterse filosofie, en de krijgskunsten.

Het is een systeem om lichaamshouding, beweging, ademhaling en meditatie techniek samen te brengen. Voor verbetering van gezondheid en welzijn van mens en natuur.

Deze workshops/seminair en trainingen zijn goede investeringen voor het bedrijfsleven, om een gezond team/organisatie te krijgen en te onderhouden. De resultaten en voordelen zijn wetenschappelijk bewezen en onderbouwt. Vele bedrijven hebben door deze vorm van Qi Gong een gezondheid scan en update gevolgd, en met hoog rendement. Zorgverzekeraars prijzen deze workshops aan doordat het ziekte verzuim enorm word verminderd.

AikiFlow

Breng je onderneming/organisatie weer in de Flow

De AikiFlow bedrijfstrainingen hebben hun oorsprong in de Aikido , Qi Gong & formless art. “Aiki leert ons de weg van de minste weerstand”. In de AikFlow trainingen staat het hoofdthema “van tegen naar samenwerken” centraal.

  • Inclusieve & open Communicatie.
  • Leiding geven uit een ontspannen maar actieve houding.
  • Weerbaarheid en Flexibiliteit.
  • Vrijmaken van ( F.F.F ) stagnaties.
  • Verhogen van persoonlijk leiderschap.
  • Welzijn en gezondheid verhogend.
  • Samenwerking verhogen . (from me to we)

AikiFlow is een evolutionaire training systeem, die non-verbale communicatie zichtbaar maakt door ons letterlijk in beweging te zetten. De AikiFlow training zijn een zeer duidelijke “no excuses” training. Deze trainingen worden op maat aangeboden. Aikiflow is gebaseerd op de natuurlijke en eigen wijsheid van het lichaam.

Aikidao ”Ronin”

Aikidao is een nieuwe combinatie van Aikido, Qi Gong, Somatic Movement en AikiDans, Samengebracht om blesures en stagnaties in het lichaam te doen verzachten en te doen genezen. Na jaren van trainen , studeren en ontwikkelen kwam ik tot de conclusie dat deze combinatie van bewegingskunsten een hoogwaardig herstellende en versterkende werking hebben op de ” body, mind en soul” eenheid.

“Ronin”betekend letterlijk vertaalt , de samurai zonder ( directe ) meester. De Ronin dient uiteindelijk zelf te (her) ontdekken van de eigen meester in zichzelf . Ontdek je eigen leermeester.

Intresse in deze evolutinaire vorm van physiotherapy? neem dan vrijblijvend contact op via de contact pagina.

Rhythm&Circles Events

Via Ritme, Ruimte & Rust Thuiskomen binnen jezelf.

Een dag om tot jezelf te komen via percussie en AikiDance , Meditatie ,Sound healing en Voeding. Waardoor innerlijke rust en ruimte één kunnen worden .In ons weloverwogen programma staan verbinding/re-connection ,loslaten en overgave centraal.

Een heerlijke Vega Soul food Lunch zal niet ontbreken.

Relax 21

Ontspannings programma in slechts 21 minuten per dag. Aikidao Ronin leert je een combinatie van drie Qi Gong oefeningen die je eenvoudig zelf thuis kan beoefenen, Deze oefeningen zijn ontwikkeld door grootmeesters in de Qi Gong en vertaald om een relax 21 moment in je leven te vouwen, om de hectiek van het dagelijkse leven even te pauzeren. En 21 minuten met volle aandacht en volhouding vermogen te werken om lichaam en geest in blanas te brengen en te houden.

Vraag naar de mogelijkheden